Totaalaanpak voor uw direct mailing

Drukwerk personaliseren of individualiseren?
Promotioneel drukwerk nodig?
Maak hier
uw afspraak

Onderbouwd door gestructureerd projectmanagement ontzorgen we u van A tot Z voor de volledige realisatie van uw direct mailing. U mag voor elke stap rekenen op maatwerk waarbij we streven naar een eindresultaat dat uw verwachtingen overtreft. Elke fase in het productieproces gebeurt onder hetzelfde dak en wordt uitgevoerd met eigen medewerkers en machines.

  1. Creatie of ontwerp. Wij denken creatief met u of uw reclameagentschap mee. Ofwel optimaliseren we een bestaande creatief concept voor direct mailings ofwel creëren we een volledig concept vanaf scratch. 
  2. Databeheer, data-analyse en programmatie. Na een kwaliteitscontrole van de beschikbare gegevens kunnen wij met vrijwel elke database aan de slag. Indien gewenst geven wij advies voor het verzamelen van de juiste data en het correct segmenteren van de data. 
  3. Digitale proofing voor het volledige productieproces
  4. Drukken en/of digitaal printen – segmenteren of individualiseren
  5. Afwerken (kappen, snijden, vouwen, perforeren, nieten, stickeren, lijmen, bundelen,…)
  6. Matching en controle van de integriteit van de verschillende gepersonaliseerde elementen in één zending. Deze controle gebeurt met camera’s en ADF (Automated Document Factory). Integriteit en databeveiliging zijn voor ons van groot belang. Wij werken strikt conform GDPR en beschikken over een ISO27001-certificaat. 
  7. Envelopperen, couverteren en/of toevoegen van incentives of samples
  8. Logistieke dienstverlening en fulfillment
  9. Verzending nationaal en internationaal
  10. Combinatie met multichannel / omnichannel marketing automation en/of augmented reality  

We informeren u graag over de mogelijke impact en return on investment van uw direct mailing.