Dé partner voor al uw marketingcommunicatie

Joos Connect maakt deel uit van Group Joos. Het familiebedrijf heeft wortels die reiken tot in 1935. Als divisie binnen Group Joos specialiseren wij ons in de eerste plaats in direct mailings. Dezelfde mogelijkheden voor personalisatie en individualisatie passen we ook toe voor huis-aan-huis uitgaven en promotioneel drukwerk. Samen met de groeiende mogelijkheden voor datamanagement en een omnichannel aanpakken, bieden we onze klanten ook een full-service voor marketing automation via online en printkanalen. Wij ontzorgen onze klanten van A tot Z.

Drukwerk personaliseren of individualiseren?
Promotioneel drukwerk nodig?
Maak hier
uw afspraak

Samenwerking tussen divisies

Vanuit Joos Connect werken we in het belang van onze opdrachtgevers regelmatig nauw samen met onze divisies Joos Print en Joos Smartcom. Elke divisie vertrekt daarbij vanuit de eigen kernactiviteiten, waarbij we elkaar voor specifieke projecten versterken wanneer dit een toegevoegde waarde biedt.

Joos Print

Joos Print is een internationaal actieve drukkerij die zich specialiseert in grote volumes aan een hoogstaande kwaliteit. Deze drukkerij beschikt over een uitgebreid machinepark waarbij druk en afwerking onder één dak gebeurt. 

Joos Print focust zich op veiligheidsdrukwerk,  logistieke formulieren, zakelijk drukwerk en zelfklevende etiketten en labels.

Ontdek meer

Joos Smartcom

Joos Smartcom is gespecialiseerd in doorgedreven data-analyses en marketing automation, waarbij een combinatie van print en online wordt ingezet. 

Ook voor Web to Print- en Omnichannel-applicaties is Joos Smartcom uw partner.  

Met de generieke app VEEEW kan in real time augmented reality-content geactiveerd worden.

Ontdek meer

Focus op veiligheid en kwaliteit

Veiligheid en kwaliteit staan centraal bij elke opdracht die we uitvoeren. We werken met gevoelige persoonsgegevens waardoor informatieveiligheid en de integriteit van persoonsgegevens voor ons altijd op de eerste plaats komt. 

Wij werken volledig conform GDPR. Daarnaast beschikken wij over een ISO 27001-certificaat. Dit garandeert onze opdrachtgevers een uiterst zorgvuldige verwerking van hun data. Wij garanderen op elk moment de hoogste veiligheidsgraad en vertrouwelijkheid. Ons zusterbedrijf Joos Print beschikt over een security-certificaat ISO14298, wat ons toelaat om beveiligd drukwerk te produceren. Daarnaast werken we conform de regels van het ISO 9001-kwaliteitsmanagementsysteem. Continue verbetering staat in onze dagelijkse werking centraal.

duurzaamheid en ecologie

Duurzaamheid vormt een absolute prioriteit in onze bedrijfsvoering. Een team van onafhankelijke deskundigen gaf Group Joos gedurende 3 opeenvolgende jaren een positieve evaluatie waardoor jaarlijks het certificaat  Voka Charter Duurzaam Ondernemen werd behaald. Hierdoor kregen we in oktober 2022 ook het UNITAR-certificaat van de Verenigde Naties en krijgen we de titel SDG Pionier.  Daarnaast behaalde Group Joos een zilveren EcoVadis-medaille.

Lees meer over duurzaam ondernemen van Group Joos

Ecologische voetafdruk

Op tal van manieren verkleinen we actief onze ecologische voetafdruk. We hergebruiken maximaal hulp- en grondstoffen, beperken milieu-uitstoot en chemisch afval en zorgen voor gescheiden afvalstromen. We kunnen een FSC®- en PEFC-certificaat afleveren, wat betekent dat we papier gebruiken uit verantwoord beheerde bossen. D

it impactvolle milieubeleid verankert Joos Connect in een ISO 14001 milieumanagementsysteem. Dat laat ons toe om onze werkwijze continu te monitoren en te herzien waar nodig.