Profiteer van onze postale kennis

Eén van de belangrijkste kostenposten bij een direct mailing zijn de verzendingskosten. Dankzij onze diepgaande kennis van de postale regels van de postinstanties in binnen- en buitenland optimaliseren we uw verzendkosten op verschillende manieren. U krijgt een volledig zicht op de mogelijke kortingen, zodat we samen het concept hier maximaal op kunnen afstemmen.

Drukwerk personaliseren of individualiseren?
Promotioneel drukwerk nodig?
Maak hier
uw afspraak

Portkosten optimaliseren

Een kostenoptimalisatie voor postale verzending gebeurt op meerdere fronten, waaronder specifieke aanlevering en sortering en het afsluiten van voordeelcontracten met optimale posttarieven. Daarnaast geven we u advies op maat voor het bepalen van het aantal te versturen exemplaren, het gewicht, het formaat, de inhoud en de verzendtijd. Ook deze facetten hebben een impact op de finale kostprijs van de verzending.

Zo kunnen we productiematerialen selecteren in functie van een lagere en dus goedkopere gewichtsklasse. Kleine aanpassingen in formaat of sluiting geven soms een groot verschil in de verzendkosten. Des te sneller de bezorging, des te duurder de verzendkosten. Door tijdig te plannen, kan u dus heel wat besparen. Verder kunnen we meerdere direct mailings naar één bestemmeling samenvoegen tot één pakket, wat de kosten verlaagt. 


Andere distributiekanalen?

Naast de inzet van postale diensten behoren ook andere distributiekanalen tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld het verdelen van dealerpakketten met POS-materiaal naar meerdere locaties of vestigingen.