Wij geven vorm aan uw visie

Joos Connect streeft met elke opdrachtgever naar een hecht partnership. Wij ontzorgen onze klanten volledig voor hun gepersonaliseerde en geïndividualiseerde marketingcommunicatie. Hiervoor beschikken we over een heel arsenaal aan innovatieve mogelijkheden die we op een doordachte manier inzetten voor elke opdracht. Samen werken we het juiste creatieve concept uit. Vanuit onze heldere visie op data-analyse, omnichannel communicatie en marketing automation gebeurt dit zowel in print als online. Ook voor de productie en de volledige logistieke afhandeling kunt u op ons rekenen.  We helpen onze klanten om beter te connecteren met hun klanten. Samen zoeken we naar het passende creatieve concept en schakelen we de juiste communicatiekanalen in.

Drukwerk personaliseren of individualiseren?
Promotioneel drukwerk nodig?
Maak hier
uw afspraak

Ontzorging op maat

U mag vertrouwen op een totaaloplossing die perfect aansluit bij uw wensen en behoeftes. Onze marketingexperts denken met u mee en werken op maat oplossingen uit. Wij begeleiden u vanaf de conceptontwikkeling tot en met de volledige logistieke afhandeling. Daarbij werken we volgens een gestructureerde en projectmatige aanpak.

Onze jarenlange ervaring in direct mailings vormt de basis van onze expertise. Deze druktechnische kennis vertaalden we naar creatieve toepassingen voor huis-aan-huis uitgaven en promotioneel drukwerk. Individualiseren en personaliseren vormt daarbij één van onze belangrijkste insteken. 

Wij werken op maat een totaaloplossing uit. U mag rekenen op persoonlijk advies vanuit onze jarenlange ervaring in direct mailings.

Alles onder één dak

De basis van onze dienstverlening wordt gevormd door onze uitgebreide state of the art productiefaciliteiten waarbij drukkerij (digitaal en offset), afwerking én logistieke handling zich onder één dak bevinden. Deze werkwijze garandeert voor onze klanten korte leveringstermijnen en een maximale flexibiliteit.

Daarnaast investeerden wij fors in de uitbouw van onze digitale mogelijkheden. Zo beschikken wij over de nodige software en online platformen voor doorgedreven data-analyses, systemen voor marketing automation en geïndividualiseerde contentcreatie.  

Personaliseren & individualiseren

Personaliseren en individualiseren van marketingboodschappen vormt onze grote kracht. Meer dan ooit laten consumenten op uiteenlopende manieren waardevolle data achter. Deze data biedt binnen de grenzen van de privacywetgeving heel wat mogelijkheden voor gepersonaliseerde en geïndividualiseerde marketingtoepassingen. 

Vanuit Joos Connect bieden wij totaaloplossingen om uw klanten individueel te benaderen vanuit een multichannel benadering. 

In één productiestap drukken én personaliseren of individualiseren wij elk element in fullcolor.

Ondersteuning datamanagement

Onze dienstverlening bleef de afgelopen jaren niet beperkt tot doorgedreven personalisatie en individualisatie voor direct mailings. Wij bouwden stapsgewijs een grote expertise op in doorgedreven analyses op basis van vergaarde klantendata. 

Dit datamanagement ligt aan de basis van onze dienstverlening voor het opzetten van systemen van marketing automation, waarbij uw (potentiële) klanten automatisch geïndividualiseerde boodschappen ontvangen op het juiste moment, passend in de customer journey. Hierbij vertrekken we van een omnichannel strategie, waarbij print en online gecombineerd worden binnen de beoogde one-to-one communicatie.