One-to-one communicatie in woord en beeld

Drukwerk personaliseren of individualiseren?
Promotioneel drukwerk nodig?
Maak hier
uw afspraak

Naast het variëren in persoonsgegevens is het dankzij digitale druktechnologieën en modern databeheer perfect mogelijk om elk inhoudelijk element en/of foto’s te individualiseren volgens de specifieke ontvanger. Op die manier bieden we 100% one-to-one communicatie met een unieke creatie per ontvanger.

  • Bij het traditionele personaliseren creëren we variabelen in de tekst of beeldvariabelen via afzonderlijke drukversies. We spreken hier over gesegmenteerde communicatie. Bij traditioneel drukwerk verloopt dit in  twee stappen. In de eerste stap vindt de voordruk in offset plaats, vervolgens worden in een tweede run de variabelen geprint met een plano-, matrix- of continuprinter. Deze werkwijze is uitermate geschikt voor een beperkt aantal verschillende versies in hoge oplages.
  • Wanneer we de stap zetten naar het volledig individualiseren van direct mailings, werken we niet langer met gesegmenteerde inhoud. We creëren voor elke ontvanger op maat een unieke boodschap in woord en beeld, gebaseerd op een doorgedreven data-analyse en artificiële intelligentie. Een volledig geïndividualiseerde uitgave op basis van een persoonlijk aankoopprofiel behoort perfect tot de mogelijkheden. Het printen verloopt volledig digitaal via één gelijkwaardige productierun. Dit gebeurt bijzonder snel én in hoge kwaliteit, waardoor u ook met een geïndividualiseerde direct mailing heel kort op de bal kan spelen.