Extra opvallen met uw direct mailing?

Wij bieden maximale creatieve vrijheid voor uw direct mailing. Het volledige druk- en afwerkingsproces gebeurt in eigen huis. Ook voor de ontwikkeling van een creatief concept kunt u op ons rekenen. Hierbij maken we zoveel mogelijk gebruik van onze verregaande technische mogelijkheden inzake beeldpersonalisatie, kleur, opmaak, formaat en afwerking. Talrijke creatieve opties zijn mogelijk om uw direct mailing extra te laten opvallen en/of de aantrekkelijkheid te verhogen:

Drukwerk personaliseren of individualiseren?
Promotioneel drukwerk nodig?
Maak hier
uw afspraak

Read & print op enveloppen

Tijdens het envelopperen/couverteren printen we op de enveloppe een individuele boodschap in kleur.

Door het read & print principe zorgen we ervoor dat de inhoud van de zending klopt met de personalisatiegegevens op de enveloppe.


Selfmailers

Een selfmailer verstuurt u zonder enveloppe. De direct mailing wordt zo gedrukt, gepersonaliseerd en afgewerkt dat deze als document op zichzelf kan worden verstuurd. Wij werken selfmailers af volgens alle toegelaten eindformaten. Verschillende sluitingsmethodes zijn mogelijk: lijmpunten, afscheurbare randen, sluitstickers,… Eens geopend krijgen deze selfmailers hun originele, vaak opvallende formaat. 


Direct mailing met extra functionaliteiten

Wij kunnen uw direct mailing – al dan niet in de vorm van een selfmailer – verrijken met extra functionaliteiten zoals geïntegreerde of gekleefde stickers, geïntegreerde pasjes, antwoordkaarten, retouromslagen, kraszones, geperforeerde coupons met unieke barcodes, gommage, hologrammen, speciale inkten, samples,… 


Een VIP direct mailing

Uw direct mailing onderscheidt zich door zwaarder papier, gestructureerd papier of papier met een look in metallic, zilver of goud. Ook het printen van de personalisatie of individualisatie in goud, zilver of metallic is mogelijk.