Opvallende huis-aan-huis folders met segmentatie

Onze technische en creatieve mogelijkheden voor direct mailings bieden ook voor huis-aan-huis uitgaven heel wat toegevoegde waarde. Druktechnisch en op vlak van afwerking zijn de mogelijkheden hetzelfde. Wij zorgen ervoor dat uw huis-aan-huis bedeling opvalt én de juiste gesegmenteerde boodschap bevat. Deze segmentatie met gerichte aanbiedingen of verwijzingen naar specifieke vestigingen of dealers, is mogelijk op geografische basis volgens de distributierondes. Daarnaast kunnen we responsverhogende elementen toevoegen waarbij we elk exemplaar voorzien van een (unieke) barcode, QR-code of nummering.

Drukwerk personaliseren of individualiseren?
Promotioneel drukwerk nodig?
Maak hier
uw afspraak

De mogelijkheden van een huis-aan-huis bedeling

Huis-aan-huis bedeling biedt heel wat mogelijkheden om met een papieren drager een groot bereik te behalen. Het belangrijke verschil: we spreken hier over een niet-geadresseerde verzending, waardoor de ontvanger van de boodschap niet rechtstreeks wordt aangesproken.

Voor een huis-aan-huis bedeling werken we in de meeste gevallen met een originele huis-aan-huis folder of een insert. Deze inserts worden meegestuurd in reclamepakketjes, kranten of tijdschriften.

Opvallend en creatief 

Bij een huis-aan-huis bedeling is het - zelfs nog meer dan bij een direct mailing - belangrijk om creatief voor de dag te komen. Alleen zo valt uw boodschap op in de goed gevulde brievenbus van uw potentiële klant.

Onze technische mogelijkheden inzake opvallende vorm, afmetingen, extra functionaliteiten, speciaal papier,… zijn bijzonder groot. Met een creatieve en doordachte aanpak zorgen wij ervoor dat u de beoogde marketingdoelstellingen bereikt. 

Enkele opvallende communicatietools zijn bijvoorbeeld:  

  • Fluo-inkten, geurinkten, krasinkten
  • Hologrammen
  • Etiketten
  • Geïntegreerde antwoordkaart of antwoordenvelop
  • Unieke nummering, barcodes of QR-codes
  • Geïntegreerde stickers of kaarten
  • Toevoegen van samples of incentives

De toevoeging van direct responsemogelijkheden maakt uw inspanningen via een huis-aan-huis bedeling beter meetbaar. Ook de combinatie met marketing automation of augmented reality behoort voor een huis-aan-huis uitgave tot de opties. 

Totaalservice 

Ook voor gesegmenteerd huis-aan-huis drukwerk bieden wij dezelfde totaalservice. Wij staan u bij vanaf de creatieve fase tot en met de aflevering bij de distributiepartner. Wij zorgen voor de vereiste productie en afwerking van de verschillende versies. Ook voor de selectie en telling van de te bedelen adressen kunt u op ons rekenen. We helpen u ook met het informeren over de mogelijke impact en return on investment van huis-aan-huis acties.