Group Joos Print header

VEEEW

Sprekende Cover Magazine Chef Metro

Vito: Infopanelen met Augmented Reality


drukwerk komt tot leven

VEEEW is Augmented Reality-technologie waardoor via de smartphone of tablet een beeld kan bekeken worden en er extra communicatie wordt opgestart. Zo komen boven een beeld nieuwe elementen tevoorschijn: dat kan de opstart van een video of audiofragment zijn, het weergeven van animaties of objecten die je kan bekijken in 3D.

Interactieve knoppen zorgen voor snelle en directe call-to-action-mogelijkheden. Zo komt de gebruiker bijvoorbeeld direct op een specifieke webpagina terecht door eenvoudig op een interactieve knop te klikken, die bovenop een beeld op het scherm van het toestel getoond wordt. Een bestelling plaatsen, een product bekijken een enquête of formulier invullen… het wordt allemaal eenvoudig. Een eventuele belknop verbindt de gebruiker direct met een opgegeven telefoonnummer. Een interactieve knop kan ook een mailprogramma openen. In geval van social media komt de gebruiker direct op de aangegeven (bedrijfs)pagina. ‘Volgen’ op Twitter of ‘Liken’ op Facebook, het is snel gebeurd.

voor iedereen bereikbaar

Vandaag maakt  VEEEW het mogelijk om beelden snel en budgetvriendelijk te voorzien van extra Augmented Reality-informatie. Het is de doelstelling om het voor elk bedrijf en zelfs voor elke particulier mogelijk te maken om Augmented Reality toe te voegen aan beelden. Dit kan reeds vanaf 199 euro. Beelden kunnen via een geautomatiseerd content management systeem onmiddellijk voorzien worden van Augmented Reality en in de VEEEW-app toegevoegd en geactiveerd worden. Het systeem genereert ook gebruikersstatistieken.

VEEEW is de connector tussen traditioneel drukwerk, direct mail en de nieuwe communicatiekanalen. Zo versterkt Group Joos de efficiëntie van communicatie op papier en legt het een directe verbinding naar multimediale communicatie. 

VEEEW is het instrument bij uitstek om de offline en online wereld met elkaar te verbinden. Bent u er klaar voor?